Küldetésünk
Mindent megteszünk azért, hogy Kunmadarason sok év után újra egy olyan kis étterem szülessen, ahová a falu lakosai vagy az idelátogatók szívesen beülnek akár egy kávéra és sütire, akár egy gyors ebédre, esetleg egy jó pacalra, vagy éppen egy családi, ünnepi alkalomra. Bízunk benne, hogy a Ferdinánd Bisztró Kunmadaras jóhírét viszi majd a környéken!
Az egész családunk Kunmadarason nőtt fel, így nagyon fontosak számunkra az itteni hagyományos ételek. Rövid étlapunkon mindig szerepel kötöttgaluska leves, birkapörkölt, csülkös pacal és hétvégente mazsolás Ferdinánd. A Ferdinánd Bisztró háziasszonya, Éva, az elmúlt években a kovász rajongója lett, csak sütött és sütött, így házi pizzánk is kovászos tésztából készül. Házunk büszkesége a kovászos panettone, az olasz ünnepi kalács, aminek reményeink szerint itt, a Nagykunságban is sikere lesz.
Kicsi, kezdő és szerény vendéglő vagyunk, amely a vendégek érdeklődése és igényei alapján szeretné majd kialakítani étlapját és identitását. Az alapanyagok egy részét igyekszünk környékbeli kistermelőktől beszerezni, a házi tésztánkat például a Tiszaörsi Barázda Szövetkezettől.
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Kálmán Éva
Tulajdonos/Üzletvezető